Muzicale

MIRA – De ce?

Mira începe noul an cu o piesă încărcată de emoție, intitulată „De ce?”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Gabriel Ciolpan și inspirat de premiatul film „Black Swan”.

Piesa „De ce?” este produsă de Alexandru Cotoi și Florian Rus și compusă de Florian Rus, Loredana Cavasdan, MIRA și Alex Cotoi. Versurile au fost scrise de MIRA împreună cu Florian Rus și Loredana Cavasdan.

„Sunt foarte fericită că în sfârșit pot să împărtășesc cu voi această piesă, una dintre cele mai de suflet piese pe care le-am compus alături de colegii mei, unde îmi pun experiența și durerea în note muzicale. Îmi doresc ca această piesă cu încărcătură emoțională să ajungă la voi și să vindece cât mai multe suflete rănite”, declară Mira.

Versurile noului single vorbesc despre cuvintele spuse în vânt și despre încrederea ce nu trebuie să lipsească într-o relație de iubire. Clipul piesei, regizat de Gabriel Ciolpan, pune în imagini povestea unui cuplu, unde sunt subliniate cele mai intense trăiri și sentimente. Single-ul anterior al artistei, „Străzile din București”, realizat în colaborare cu Florian Rus și lansat în urmă cu două luni, este în prezent cea mai difuzată piesă pe radiourile din România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here