Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Ministrul Vîlceanu, la deschiderea anului școlar la CNTV

Deputatul Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor care conduce, interimar, și Ministerul Transporturilor, a participat, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.

Alături de Vîlceanu, pe scena prestigioasei unități de învățământ au urcat  primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, prefectul interimar, Marcel Iacobescu, vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Tașcău, cei doi viceprimari ai municipiului, Bogdan Bejinaru și Gabriel Coica, dar și inspectorul școlar general Dana Constantinescu.

Dan Vîlceanu a declarat că a venit la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” pentru a-și însoți cei doi băieți în prima zi de școală, nu neapărat pentru a lua cuvântul.

Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, fost director CNTV, a anunțat că olimpicii Giovani Popescu și Mihai-Alexandru Bratu, medaliați cu aur la Olimpiada Internațională de Informatică, respectiv Olimpiada Internațională de Lingvistică, vor primi diplome de excelență din partea Consiliului Județean.

Prefectul Marcel Iacobescu a făcut un apel către elevi să respectele regulile anti-coronavirus impuse de conducere, pentru a putea face școală față în față tot anul.

În Gorj anul școlar a debutat cu prezență fizică în toate cele 109 unități de învățământ.În 9 clădiri încă se face lucrări de reabilitare, iar elevii au fost mutați, a declarat inspectorul școlar general Dana Constantinescu.  

Comment here