LIFE

Ministrul Muncii, ţinta GLUMELOR. “Păcat că n-a avut o sabie LASER!”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a echipat cu o vizieră de protecţie, mască şi mănuşi la şedinţa cu sindicatele pe tema COVID-19, devenind o sursă de glume pe Facebook, unde utilizatorii au speculat dorinţa ei de a se proteja împotriva coronavirus

“S-a apucat de sudură”, a scris un utilizator pe Facebook, despre ministrul Muncii. “Aşa a apărut Ministrul Muncii, azi, la intalnirea dintre Guvern si sindicate pe tema coronavirusului. Ce păcat că n-a avut si o sabie laser, din aia chinezească cu leduri. Ar fi rupt!”, a scris un altul.

Însă, unii utilizatori ai reţelei de socializare au oferit şi explicaţii pentru măsura drastică luată de Alexandru: “Cică virusul se ia şi prin ochi, nu doar gura/nas.” “La câţi inconştienţi sunt (vezi românul sosit azi din Spania pe Otopeni) trebuie să sufli şi în iaurt… Când merg în concediu văd prin toată lumea oameni cu măşti, unii îşi acoperă toată faţa pentru că, în regiunea din care vin, dacă ai tenul închis la culoare, eşti dintr-o castă inferioară. Arată ca “Fantomas” dar nimeni nu rade”, scrie o utilizatoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here