Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ministrul de Interne, acuzat. ”A spus că va folosi toate pârghiile convenționale și neconvenționale ca să dispară Vîlceanu de la PNL Gorj”

Deputatul Dan Vîlceanu afirmă că instalarea lui Gigel Știrbu la conducerea PNL Gorj este nestatutară și are de gând s-o conteste în instanță.

Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal a decis, miercuri, ca vicepreședintele regional să preia conducerea PNL Gorj ca interimar, până la organizarea alegerilor interne, în termen de 60 de zile.

Vîlceanu spune că va depune contestație, chiar dacă instanța nu se va pronunța până la conferința județeană de alegeri, pentru a le demonstra celor de la centru că au greșit.

Dan Vîlceanu susține că va candida, din nou, la președinția PNL Gorj. Deputatul vrea să vadă dacă va mai avea cineva curajul să-l concureze.

”Sper să candideze, altfel pentru ce au mai făcut circul ăsta?” întreabă parlamentarul.  

Vîlceanu vine și cu o acuzație gravă la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode, care este secretarul general PNL. Susține că, la întâlnirea cu Nicolae Ciucă, la care au fost invitați primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu și senatorul Ion Iordache, Bode ar fi afirmat că va folosi ”toate pârghiile convenționale și neconvenționale” pentru îndepărtarea sa din fruntea PNL Gorj.

Comment here