Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ministrul Cuc: Centura Târgu-Jiului, în curs de încărcare pe SICAP

”Finalizarea centurii ocolitoare va fi scoasă la licitație săptămâna viitoare” a promis la Târgu-Jiu, în Duminica Floriilor, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, este convins, însă, că Târgu-Jiul nu va avea centură până nu vine alt guvern.

Ministrul Cuc a revenit la Gorj pentru inaugurarea noului sediu al Registrului Auto Român. Luat din nou la întrebări privind centura municipiului, ale cărei lucrări au fost sistate în 2017, la un stadiu de realizare de 40%, ministrul a dat noi termene: scoaterea la licitație în această săptămână, constructorul pe șantier până la vară. Cuc a precizat c-a fost scos la licitație și podul de la Lainici.

Pentru că jurnaliștii s-au arătat sceptici privind noul termen dat pentru centura ocolitoare, ministrul Cuc a dat asigurări că vor fi respectate.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, n-a fost invitat nici de această dată la discuții cu ministrul Transporturilor. Edilul zice, însă, că s-ar bucura ca noile termene privind centura să fie respectate.

Deputatul Dan Vîlceanu, președinte PNL Gorj, îi consideră însă pe miniștrii actualului cabinet Dăncilă niște ”incompetenți”. Prin urmare, nu crede că Târgu-Jiul va avea centură ocolitoare sub guvernul PSD-ALDE.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here