Minerit și EnergieStirile Zilei

Ministrul Cîțu, după discuțiile de la CE Oltenia: Trebuie să ne asigurăm că NU va avea soarta companiilor care au sfârșit tragic

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a venit, miercuri, la Târgu-Jiu pentru a se asigura, conform propriilor spuse, că CE Oltenia să îndreaptă în direcția bună.

Cîțu a avut o discuție cu membrii Directoratului și ai Consiliului de Supraveghere dar și cu liderii sindicali. Într-o conferință de presă, deputatul Dan Vîlceanu a anunțat că au fost scoase la licitație lucrările la blocul energetic 5, de la Termocentrala Rovinari, în valoare de peste 17 milioane de lei, dar și lucrările de reparații la excavatoare, în valoare de 30 de milioane de lei.  

Vîlceanu a dat, din nou, asigurări că nu vor avea loc disponibilizări colective din cadrul CE Oltenia și că angajații carierelor, care-și vor epuiza rezerva de cărbune, vor fi mutați la alte cariere.

În privința externalizării Termocentralei Craiova 2, anunțată de conducerea Complexului Energetic Oltenia, Dan Vîlceanu a afirmat că, oricum, Termoficare Craiova nu plătea energia produsă aici.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, s-a declarat mulțumit de situația găsită la Complexul Energetic Oltenia, afirmând că planul de restructurare, ce urmează să fie pus în aplicare, este unul fiabil.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here