Sportive

Minifotbal. REZULTATE „Cupa Porcului”

În week-end-ul recent încheiat, în Complexul Dolce Vita, au avut loc jocuri contând pentru Cupa Porcului. Competiția este împărțită în acest an, pe două secțiuni, finalele urmând să aibă loc duminică.

În Grupa A din Cupa Porcului, se cunosc deja cele două echipe calificate în semifinale, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. Peppy Dolce Vita a învins Karma Târgu-Jiu la o diferență clară și, cu ajutorul celorlaltor rezultate, e sigură de locul 1 în grupă.

Vulturii Fărcășești a câștigat, sâmbătă, un meci foarte echilibrat cu Viitorul Târgu-Cărbunești, iar duminică a trecut de Karma Târgu-Jiu, pentru a ajunge la 9 puncte în clasament. ACS Victoria Târgu-Jiu nu a reușit decât o remiză duminică, urmată de victorie la loviturile de la 7 metri cu Viitorul Târgu- Cărbunești, dar cele două puncte acumulate nu au fost suficiente pentru a o menține în cursa calificării.

Vulturii Fărcășești – Viitorul Târgu-Cărbunești 3-2 (pauză: 1-1)

Goluri: Luis Scurtu (min. 9) și Dragoș Săulescu (min. 26 și 35) / Dragoș Stănescu (min. 7) și Alexandru Avramescu (min. 22)

Vulturii: Alexandru Homeucă (portar) – Mircea Miroiu, Ionuț Butoi, Gheorghe Tudoran, Gabriel Oiță, Luis Scurtu, Dragoș Săulescu și Daniel Bălașa

Staff: Robert Vlăduțoiu

Viitorul: Claudiu Țuțurigă (portar) – Alexandru Avramescu, Alexandru Buzurin, Ion Gîlcescu, Dragoș Stănescu, Mădălin Mihăilescu și Elvis Samoilă

Staff: Ion Gîlcescu

În grupa B, Dream Team Târgu-Jiu a câștigat, la limită, duelul cu Wektra Team și a luat o opțiune seriosă în privința calificării în semifinale.

Primăria Bîlteni a trecut de Primăria Rovinari și își va juca șansa la calificare în ultima etapă, contra celor de la Dream Team.

Rezultate, Cupa Porcului, Faza Grupelor, Sâmbătă și Duminică

Grupa A

Vulturii Fărcășești – Viitorul Târgu-Cărbunești 3-2

Peppy Dolce Vita – Karma Târgu-Jiu 8-2

Karma Târgu-Jiu – Vulturii Fărcășești 1-4

Viitorul Târgu-Cărbunești – ACS Victoria Târgu-Jiu 3-3 (5-6)

Grupa B

Primăria Bîlteni – Primăria Rovinari 6-2

Wektra Team – Dream Team Târgu-Jiu 2-3

În competiția rezervată amatorilor s-au jucat ultimele meciuri din faza grupelor, dar și partidele din sferturile de finală.

În sferturi au avut loc meciuri interesante, cu rezultate greu de prevăzut. Primăria Telești a trecut la limită de Star Team, FC Primăria Albeni a învins, tot la limită, pe Green Team, în timp ce Pro Răzvy Team s-a impus, pe final de meci, în duelul cu Primăria Motru.

Cel mai spectaculos meci a fost însă cel dintre ACS Victoria 2 Târgu-Jiu, câștigătoarea Cupei „Împreună suntem minifotbal” din vară și CSV Dragon. ACS Victoria 2 câștigase toate meciurile din Cupa Porcului Amatori din grupe și a început perfect și duelul cu „dragonii”.

În minutul 11, ACS Victoria 2 conducea cu 3-0, iar puțini mai credeau într-o revenire a celor de la CSV Dragon. Aceștia din urmă au marcat însă de 3 ori în 10 minute și au împins deznodământul sfertului de finală la loviturile de la 7 metri. CSV Dragon s-a impus la penalti-uri și s-a calificat astfel în semifinale.

ACS Victoria 2 Târgu-Jiu – CSV Dragon 3-3 (5-6 după lovituri 7 metri)

Goluri: Daniel Cojocaru (min. 7, 8 și 11) / Lucian Marina (min. 26), Viorel Petrescu (min. 33) și Ion Dobîrceanu (min. 36)

ACS Victoria 2: Florin Munteanu (portar) – Ciprian Dudău, Mihai Dinuțoiu, Dragoș Stănescu, Laurențiu Roibu, Alexandru Tărău, Albert Bilan, Daniel Cojocaru, Gabriel Munteanu și Bogdan Horhoianu

Staff: Bogdan Horhoianu

Dragon: George Urse și Radu Mereșescu (portari) – Ion Dobîrceanu, Cătălin Beuran, Lucian Marina, Alexandru Mihai, Viorel Petrescu, Adrian Ungureanu, Alexandru Badea și Raul Bărbăcioru

Staff: Viorel Petrescu

Rezultate, Sferturi de finală, Cupa Porcului Amatori

ACS Victoria 2 Târgu-Jiu – CSV Dragon 3-3 (5-6 după 7 metri)

Star Team – Primăria Telești 1-2

FC Primăria Albeni – Green Team 2-1

Pro Răzvy Team – Primăria Motru 4-2

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here