Sportive

IPJ Gorj, VICTORIE în derby contra Star Team, în Liga 2 minifotbal

Campioana IPJ Gorj a câștigat derby-ul etapei a noua din Liga 2 Amatori la minifotbal. Victoria cu Star Team, scor 4-1, le asigură în mare măsură celor de la IPJ Gorj, calificarea în faza de play-off a campionatului.

Star Team – IPJ Gorj 1-4

Goluri: Constantin Toropu (min. 38) / Sorin Valceanu (min. 25), Cristian Ciobanu (min. 27 si 40+1) si Bogdan Segirceanu (min. 40+2)

Star: Dragoș Nicolae (portar) – Mihai Oproiu, Cristian Barbu, Ion Golea, Petre Golea, Alexandru Baros, Constantin Toropu, Dumitru Vasilescu, Robert Mălăescu și Grigore Logăscu

Staff: Dumitru Vasilescu și Mihai Oproiu

IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu, Constantin Răuț, Cristian Ciobanu, Răzvan Becheru și Sorin Vâlceanu

Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru

Într-un meci important în economia calificării în play-off, Primăria Motru a condus-o pe Digi Team Târgu-Jiu, după golul lui Ionuț Gruia, până în ultimul minut. Atunci, Daniel Stana a reușit un gol de senzație pentru Digi, gol prin care a adus un punct în contul echipei sale.

Penitenciarul Târgu-Jiu a învins, după un meci echilibrat, pe Succes Team și s-a apropiat de locul 4. Pro Team Târgu-Jiu a revenit pe locul 3 în clasamentul Seriei 1, după victoria concludentă cu Primăria Drăguțești.

În cel mai tare meci al rundei din Seria 2, ACS Victoria 2 Târgu-Jiu a repetat evoluția excelentă din tur cu Răzvy Team și s-a impus cu același scor, 6-1.

Primăria Runcu a marcat, prin Ionuț Gîlcescu, la ultima fază a meciului cu CSV Dragon și a adus un punct echipei sale, după ce Lucian Marina deschisese scorul.

Primăria Bălești și SEBN Târgu-Jiu au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale campionatului. SEBN a condus cu 3-1, dar cei de la Bălești au revenit extraordinar și s-au impus cu 4-3, printr-un gol marcat cu capul la ultima fază a meciului!

Green Team are șansa să revină pe primul loc în Seria 2, în cazul unui rezultat pozitiv marți, de la ora 17:00, cu Primăria Albeni.

Rezultate, Etapa 9, Liga 2 Amatori

Seria 1

Primăria Drăguțești – Pro Team Târgu-Jiu 2-13

Primăria Motru – Digi Team Târgu-Jiu 1-1

Succes Team Târgu-Jiu – Penitenciarul Târgu-Jiu 3-4

Star Team – IPJ Gorj 1-4

Seria 2

Primăria Bălești – SEBN Târgu-Jiu 4-3

CSV Dragon – Primăria Runcu 1-1

ACS Victoria 2 Târgu-Jiu – Răzvy Team 6-1

Marți, ora 17:00 Green Team – Primăria Albeni

În Liga 1 Dolce Vita s-au jucat două meciuri din cadrul etapei cu numărul 11 din sezonul regulat. Campioana Dream Team Târgu-Jiu s-a impus la scor în meciul cu Primăria Rovinari, în timp ce Primăria Țicleni a făcut un pas important spre clasarea pe locul 4, ultimul calificant în Play-off, grație victoriei la limită cu Primăria Bîlteni.

Cel mai tare meci al rundei se joacă miercuri, de la ora 22:00, între Peppy Dolce Vita și ACS Victoria Târgu-Jiu, meci amânat ca urmare a participării echipei ACS Victoria la Cupa Flux Arena de la Craiova.

Rezultate, Etapa 11, Liga 1 Dolce Vita

Dream Team Târgu-Jiu – Primăria Rovinari 12-3

Primăria Bîlteni – Primăria Țicleni 5-6

Wektra Team – Primăria Turburea 5-0

Miercuri, ora 22:00 Peppy Dolce Vita – ACS Victoria Târgu-Jiu

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here