Sportive

MINIFOTBAL. Încep înscrierile pentru sezonul 2021-2022 în competițiile programate în Complexul Dolce Vita

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a demarat înscrierile pentru sezonul 2021-2022 în competițiile programate în Complexul Dolce Vita din Parcul Central. Prima competiție la start este Cupa „Împreună suntem minifotbal”, aflată la cea de-a patra ediție, competiție programată să înceapă în weekend-ul 28-29 august.

Pauza de vară în competițiile oficiale de minifotbal, organizate de ACS Minifotbal Gorj în Complexul Dolce Vita, se apropie de final. Noul sezon, 2021-2022, este gata de start, înscrierile fiind acum deschise pentru prima competiție a sezonului, Cupa „Împreună suntem minifotbal”.

Aflată la cea de-a patra ediție, Cupa „Împreună suntem minifotbal” a fost organizată în fiecare an din 2017 încoace, cu excepția anului trecut. În acest an, competiția este organizată pe două secțiuni, asemenea Cupei „Porcului”, una pentru echipele cu loturi puternice, de Liga 1 Dolce Vita, iar una rezervată amatorilor și celor care participă în Liga 2.

Înscrierile sunt deschise până în data de 23 august, competiția urmând să pornească la drum în weekend-ul 28-29 august. Cupa „Împreună suntem minifotbal” este programată să ruleze pe parcursul a patru weekend-uri, în format grupe și faze eliminatorii. După finalul competiției, programat pentru 19 septembrie, vor începe cele două campionate majore din Complexul Dolce Vita, Liga 1 și Liga 2.

Nu se percepe taxă de înscriere în Cupa „Împreună suntem minifotbal”, echipele urmând să achite o taxă de 100 de lei pentru fiecare meci disputat. Înscrierile se pot face telefonic la: 0762313287 sau pe e-mail la: acsminifotbalgorj@gmail.com

Printre facilitățile incluse în taxă se menționează: teren sintetic de calitate, vestiare cu dușuri și saună, acces la piscină, meciuri în nocturnă, arbitraj și asistență medicală. Se oferă, la finalul competiției: cupe, trofee, medalii, premii individuale și diplome.

Istoricul competiției le menționează ca și câștigătoare până în prezent pe următoarele echipe: Peppy Team (2017), Star Team (2018) și ACS Victoria 2 Târgu-Jiu (2019).

Comment here