Sportive

Minifotbal: Încep ÎNSCRIERILE pentru Campionatele ”Dolce Vita”

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a dat startul la înscrieri în cele 3 campionate majore, organizate în sezonul 2019-2020, în Complexul Dolce Vita din Parcul Central din Târgu-Jiu.

Cele mai bune echipe se califică la finalul sezonului la competițiile naționale, organizate de Federația de Minifotbal din România (Campionatul Regional Sud-Vest, Cupa României, Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor). Există și posibilitatea de a participa la competiții de nivel european, vezi exemplul din acest an, Peppy Dolce Vita Old Boys la EMF Masters Cup 2019, la Rimini în Italia.

Facilități de top oferite iubitorilor de minifotbal: teren sintetic de calitate, balon presostatic încălzit pentru sezonul rece, vestiare cu dușuri și acces gratuit la saună, restaurant cu terasă, posibilitatea disputării de meciuri în nocturnă, asistență medicală.

Premii tentante la final de sezon: echipamente sportive, trofee, medalii, premii individuale, răcoritoare, diplome.Toate meciurile vor fi transmise LIVE pe Facebook (Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu) sau Youtube (Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj).

Cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj în sistemul tur-retur + faza de play-off sunt:

  1. Liga 1 de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu
  2. Liga 2 de Amatori Dolce Vita
  3. Liga Primăriilor din județul Gorj

Data limită de înscriere în cele 3 campionate este: 16 septembrie.

Pentru echipele de amatori există și posibilitatea de a participa la o competiţie tip cupă, înainte de startul în campionat. Astfel, în perioada 31 august – 15 septembrie au loc jocurile ediției a treia a Cupei „Împreună suntem minifotbal”. Pentru această competiţie, înscrierile se încheie în data de 25 august.

Detalii și înscrieri, la numerele de telefon:

0753 055 505 (Cosmin Iosu)

0762 313 287 (David Constantinescu)

E-mail: acsminifotbalgorj@gmail.com

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here