Sportive

Minifotbal. Echipa Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, CAMPIOANĂ în Liga 2 „Dolce Vita”

S-a tras cortina peste sezonul 2018-2019 la minifotbal în Complexul Dolce Vita. Ultima competiție la final a fost Liga a doua, iar campioană s-a încununat echipa Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Argintul a revenit celor de la Inspectoratul Școlar Județean Gorj în timp ce bronzul competiției a mers la FC Primăria Albeni.

Competițiile oficiale de minifotbal s-au încheiat în Complexul Dolce Vita. După un sezon intens, au ajuns la final și echipele din Liga 2, Campionatul Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj. Faza de play-off s-a terminat duminică, o dată cu jocurile etapei a 14-a.

Campioana era deja stabilită cu o etapă în urmă, echipa Inspectoratului de Poliție Județean Gorj reușind să acumuleze suficiente puncte pentru a nu putea fi ajunsă de urmăritoare.

Jucătorii campioanei, Nicolae Băloi și Cosmin Noană au primit titlurile de cel mai bun jucător al competiției”, respesctiv „cel mai bun portar”.

În ultima rundă, echipa Inspectoratului Școlar Gorj a reușit să-și apere locul 2 în fața celor de la FC Primăria Albeni.

Cătălin Bucă jucătorul IȘJ Gorj și Cătălin Birău, Primăria Albeni.

Fotbalistul Primăriei Albeni, Alin Ancuța a fost desemnat „golgheterul” competiției.

La festivitatea de premiere, disctincțiile au fost acordate de Decebal Drăghiea, inspector șef IPJ Gorj și Cosmin Iosu, președinte ACS Minifotbal Gorj.

Campioana IPJ Gorj va reprezenta minifotbalul de la noi din județ la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, organizat de Federația de Minifotbal din România. Această competiție va avea loc de vineri până duminică la Piatra Neamț, pe Stadionul Ceahlăul.

Cosmin Iosu.

Rezultate, Etapa 14 Play-off, Liga 2:

Star Team – IPJ Gorj 3-4

ISJ Gorj – Răzvy Team 5-2

Lido Team – Penitenciarul Târgu Jiu 6-4

Listă premiere:

Locul 1 – IPJ Gorj: Cupă, Medalii de Aur, Diplomă + voucher achiziționare echipament Joma / Givova în valoare de 600 lei + Voucher participare Campionat Firme și Instituții, Piatra Neamț, în valoare de 600 lei + 3 bax-uri bere Ursus și un bax Pepsi

Lot IPJ Gorj: Cosmin Noană, Marius Dobre, Bogdan Segîrceanu, Nicolae Băloi, Daniel Toropu, Răzvan Becheru, Constantin Răuț, Daniel Doroghițoiu, Mădălin Zgovancu, Cătălin Șomănescu, Narcis Cocheci, Florin Dumitrache, Sorin Vâlceanu, Laurențiu Drăghici, Emilian Moraru și Marius Surcel

Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru

Locul 2 – IȘJ Gorj: Cupă, Medalii de Argint, Diplomă + voucher achiziționare echipament Joma / Givova în valoare de 400 lei + 2 bax-uri bere Ursus și un bax Pepsi

Locul 3 – FC Primăria Albeni: Cupă, Medalii de Bronz, Diplomă + voucher achiziționare echipament Joma / Givova în valoare de 300 lei + 1 bax bere Ursus și un bax Pepsi

Premiul Fair Play – Penitenciarul Târgu Jiu

„Cel mai bun jucător” – Nicolae Băloi (IPJ Gorj): Trofeu individual, Diplomă + un pack bere Ursus

„Golgheter” – Alin Ancuța (FC Primăria Albeni): 47 goluri Trofeu individual, Diplomă + un pack bere Ursus

„Cel mai bun portar” – Cosmin Noană (IPJ Gorj): Trofeu individual, Diplomă + un pack bere Ursus

„Cel mai bun tânăr jucător” – Adrian Bălăceanu (Răzvy Team): Trofeu individual, Diplomă + un pack bere Ursus

„Cel mai bun senior” – Cătălin Bucă (IȘJ Gorj): Trofeu individual, Diplomă + un pack bere Ursus

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here