SportiveStiri

Minifotbal. Dream Team și IPJ Gorj, LIDERI în Liga I și Liga a-II-a

Dream Team și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj conduc cele două ligi de minifotbal din Complexul Dolce Vita. În Campionatul Primăriilor, noul lider este echipa din Turburea, la egalitate de puncte cu Motru și Telești.

La începutul play-off-ului, Liga 1 Dolce Vita părea mai echilibrată ca niciodată. Cele 6 echipe participante erau despărțite de numai 6 puncte așa că oricare dintre ele avea speranțe la titlul de campioană.

După 4 etape, însă, campioana Dream Team își impune din nou supremația. Echipa care s-a clasat pe locul 4 anul trecut la Campionatul Național de la Alba Iulia a câștigat toate cele 4 meciuri din play-off și are acum 7 puncte avans de locul 2. Ultimul succes a venit, sâmbătă, în derby-ul de tradiție al campionatului, cu Peppy Dolce Vita.

Peppy Dolce Vita – Dream Team 3-5 (pauză: 3-3)

Goluri: Robert Roibu (min. 11 și 18) și Valentin Ciolacu (min. 15) / Ștefan Doldur (min. 4, 14 și 25), Ion Cănăvoiu (min. 7) și Radu Dăianu (min. 33)

Dolce: Cosmin Popescu (portar) – Valentin Ciolacu, Robert Roibu, Nicolae Băloi, Aurel Amzucu, Constantin Lupu și Daniel Buleac

Staff: Daniel Buleac

Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Milici (portari) – Ștefan Doldur, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Daniel Unguru, Mihai Șchiopu, Bogdan Chiriac și Andrei Mirea

Staff: Bogdan Chiriac

Pe locul 2 a urcat Real Târgu-Jiu, ca urmare a primei victorii din play-off, cu Minprest Rovinari. Marigab Turceni a revenit de la 0-2 și a obținut un punct cu Farmacia Victoria, cea din urmă fiind singura echipă fără victorie după 4 etape.

Rezultate, Etapa 4, Play-off și Play-out, Liga 1 Dolce Vita:

Play-off

Marigab Turceni – Farmacia Victoria 2-2

Peppy Dolce Vita – Dream Team 3-5

Minprest Rovinari – Real Târgu-Jiu 3-7

Play-out

ISU Gorj – Primăria Bîlteni 1-8

Primăria Rovinari – Provincialii 2-2

În Liga 2, cel mai interesant meci al etapei a șasea din play-off a opus liderul Inspectoratul de Poliție Gorj și ocupanta locului 3, Răzvy Team. Liderul și-a impus superioritatea în teren și a câștigat la două goluri diferență. IPJ Gorj are 5 victorii și un egal în play-off, singura echipă care nu a pierdut cu liderul fiind FC Primăria Albeni.

Răzvy Team – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-3 (pauză: 0-2)

Goluri: Daniel Bordînc (min. 31) / Daniel Toropu (min. 4), Nicolae Băloi (min. 7) și Bogdan Segîrceanu (min. 30)

Răzvy: Cristian Costoiu (portar) – Răzvan Ebîncă, Răzvan Vulpe, Cătălin Blîndu, Daniel Bordînc, Adrian Bălăceanu, Sorinel Mateiaș, Daniel Sorea, Răzvan Vespe și Laurențiu Bărdulete

Staff: Răzvan Ebîncă

IPJ: Cosmin Noană (portar) – Răzvan Becheru, Daniel Toropu, Cătălin Șomănescu, Nicolae Băloi, Bogdan Segîrceanu, Constantin Răuț și Narcis Cocheci

Staff: Răzvan Becheru și Constantin Răuț

În celelalte două jocuri ale rundei din play-off, FC Primăria Albeni a revenit de la 0-2 și s-a impus în jocul cu Penitenciarul Târgu-Jiu, în timp ce Star Team a trecut de Lido Team și a urcat pe locul 5 în clasament.

Rezultate, Etapa 6 Play-off, Liga 2:

Răzvy Team – IPJ Gorj 1-3

Penitenciarul Târgu-Jiu – FC Primăria Albeni 2-3

Star Team – Lido Team 6-3

Play-out:

Carrefour Târgu-Jiu – Grosbi Ursus 5-6

FC Exclusive Car Wash – Inspectoratul de Jandarmi Gorj (Vineri, ora 17:00)

Succes Team – Green Team (Sâmbătă)

În Liga Primăriilor din Gorj, lupta pentru titlul de campioană este mai încinsă ca niciodată! După sezonul regular, Motru și Telești păreau că vor duce un duel în doi, dar primele rezultate din play-off au schimbat calculele.

Primăria Turburea a bifat victorii în cele două etape și a urcat pe primul loc, grație golaverajului superior celor din Motru și Telești. Acestea din urmă au remizat în meci direct sâmbătă.

Primăria Motru – Primăria Telești 5-5 (pauză: 2-4)

Goluri: Marian Stoenac (min. 6 și 7), Florin Pampu (min. 22) și Cosmin Pleșu (min. 26 și 27) / Horia Șitoianu (min. 8 și 39), Robert Manea (min. 9) și Constantin Lupu (min. 16 și 18)

Motru: Cristian Stanca (portar) – Florin Pampu, Marian Stoenac, Cosmin Pleșu, Robert Roibu, Dan Manea și Gheorghe Stoenac

Staff: Cosmin Pleșu

Telești: Jean Marin și Bogdan Șomonescu (portari) – Camilian Floroiu, Robert Manea, Horia Șitoianu, Constantin Lupu și Tudor Constantin

Staff: Camilian Floroiu

Rezultate, Etapa 2 Play-off, Liga Primăriilor din Gorj:

Primăria Țicleni – Primăria Turburea 1-5

Primăria Motru – Primăria Telești 5-5

Comment here