Sportive

Dream Team, VICTORIE în derby-ul Ligii 1 la minifotbal

Derby-ul Ligii 1 de minifotbal, din cadrul Complexului “Dolce Vita”, a fost tranșat de campioana Dream Team Târgu-Jiu. Aceasta s-a impus, la fel ca în finala Cupei de săptămâna trecută, scor 2-1, cu ACS Victoria și are, acum, un avans de 3 puncte la vârful clasamentului, după primele 6 etape.

Cel mai tare meci de minifotbal din județul Gorj s-a jucat, sâmbătă, în Complexul Dolce Vita. Campioana Dream Team s-a impus din nou în fața rivalei, ACS Victoria. Scorul a fost același ca în finala Cupei României Dolce Vita din urmă cu o săptămână, 2-1. Dacă atunci, Dream Team a marcat golul victoriei la ultima fază a meciului, acum a condus cu 2-0 până în ultimul minut, atunci când adversarii au înscris golul de onoare.

ACS Victoria Târgu-Jiu – Dream Team Târgu-Jiu 1-2 (pauză: 0-2)

Goluri: Bogdan Dolcescu (min. 40) / Bogdan Chiriac (min. 7) și Alexandru Ștefan (min. 11)

Victoria: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Dragoș Găvan, Claudiu Dumitru, Luis Scurtu, Ionuț Butoi, Cristian Stegaru, Horia Șitoianu, Bogdan Dolcescu și Mircea Miroiu

Staff: Claudiu Jianu

Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Radu Dăianu, Robert Goșa, Bogdan Chiriac și Mario Găman

Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur

Rezultate, Etapa 6, Liga 1 Dolce Vita

Primăria Țicleni – Primăria Turburea 5-0

Primăria Rovinari – Wektra Team 4-2

Primăria Bîlteni – Peppy Dolce Vita 3-4

ACS Victoria – Dream Team 1-2

În Liga 2 Amatori, au avut loc jocurile etapei cu numărul 4. Pro Team Târgu-Jiu din Seria 1, respectiv ACS Victoria 2 Târgu-Jiu și Green Team din Seria 2, sunt echipele cu maxim de puncte după primele 4 runde ale sezonului.

În cel mai interesant meci al etapei, ACS Victoria 2 Târgu-Jiu a luptat să revină de la 0-2 și 2-3, pentru a se impune cu scorul de 4-3 în fața celor de la Primăria Bălești.

Rezultate, Etapa 4, Liga 2 Amatori

Seria 1

Penitenciarul Târgu-Jiu – Pro Team Târgu-Jiu 2-7

Digi Team – Succes Team 7-2

Star Team – Primăria Motru 5-0

Marți, ora 17:00 IPJ Gorj – Primăria Drăguțești

Seria 2

Primăria Albeni – Primăria Runcu 4-2

ACS Victoria 2 Târgu-Jiu – Primăria Bălești 4-3

SEBN Târgu-Jiu – Green Team 2-4

Marți, ora 16:00 Răzvy Team – CSV Dragon

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here