Sportive

Minifotbal. Cupa României „Dolce Vita” a ajuns la faza semifinalelor

Cele mai bune echipe din județ, Dream Team și ACS Victoria s-au calificat în penultimul act, alături de Peppy Dolce Vita și de revelația competiției, ACS Victoria 2. Finala este programată, duminică, de la ora 17:00.

Favoritele Cupei României „Dolce Vita” nu au avut mari emoții în faza sferturilor de finală, desfășurată duminică în Complexul Dolce Vita.

Deținătoarea trofeului și campioana ultimelor sezoane la minifotbal, echipa Dream Team Târgu-Jiu, a trecut de divizionara secundă, Star Team, cu scorul de 6-3. Dream Team dă, momentan, și golgheterul competiției, pe Cristian Barbu, cu 11 goluri marcate.

Echipa care ține pasul cu Dream Team în Liga 1 Dolce Vita, ACS Victoria Târgu- Jiu, s-a calificat și ea în semifinale, după 5-1 cu Primăria Rovinari. Daniel Sorea este omul momentului pentru ACS Victoria, cu cele 10 goluri marcate în competiție.

Peppy Dolce Vita s-a calificat și ea în semifinale după succesul cu scorul de 5-3 în fața celor de la Primăria Bîlteni.

Supriza competiției o reprezintă echipa a doua a celor de la ACS Victoria. Victoria 2 s-a calificat în Cupa României „Dolce Vita” după victoriile din Cupa Liga 2 Amatori, a ieșit dintr-o grupă cu ACS Victoria, Primăria Bîlteni și Răzvy Team, iar sâmbătă a învins, în sferturi, o echipă puternică din Liga 1, Wektra Team, cu scorul de 3-1.

Semifinalele vor avea loc, sâmbătă, după următorul program:

Ora 19:00 Peppy Dolce Vita – Dream Team Târgu-Jiu

Ora 20:00 ACS Victoria Târgu-Jiu – ACS Victoria 2

Finala competiției are loc, duminică, de la ora 17:00, urmată de festivitatea de premiere.

Câștigătoarea Cupei României „Dolce Vita” va obține dreptul de a participa la ediția din 2020 a Cupei României, faza finală, competiție organizată, în vara anului viitor, de Federația de Minifotbal din România.

Toate cele 12 echipe participante la competiție, 8 din Liga 1 și 4 din Liga 2, au primit fiecare câte un rând de 12 echipamente complete, tricou și șort, marca Joma, din partea ACS Minifotbal Gorj. Totul a fost posibil grație proiectului aprobat în vara acestui an de către Consiliul Județean Gorj.

În baza aceluiași proiect, echipa Peppy Dolce Vita Old Boys, campioana României, a putut participa la Liga Campionilor Old Boys, la Rimini în Italia, iar ACS Minifotbal Gorj a putut oferi echipamente de joc celor 16 echipe participante la Cupa Liceelor „Dolce Vita”.

Sâmbătă are loc și finala Cupei Liga 2 Amatori, de la ora 17:30, între echipele Inspectoratul de Poliție Gorj, deținătoarea trofeului și Green Team.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here