Sportive

Campioana “Old Boys” Peppy Dolce Vita, PREMIATĂ de autorități

Echipa de minifotbal, Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu-Jiu, campioana națională 2019 la nivel de Old Boys (jucători +40 ani), a fost premiată în ultimele zile de către autoritățile județene și cele locale.

Astfel, o delegație a echipei, în frunte cu managerul Daniel Buleac și antrenorul Petrișor Gurică, a fost invitată, vineri, la sediul Consiliului Județean Gorj. Acolo, echipa a fost premiată de președintele Cosmin Popescu, înaintea ședinței de consiliu. Echipa a primit un trofeu, o minge pe care toți jucătorii și-au pus semnăturile și o diplomă. În plus, fotbaliștii au primit diplome individuale prin care le-au fost recunoscute meritele.

Delegația echipei s-a deplasat, în cursul zilei de luni, și la sediul Primăriei Târgu-Jiu, acolo unde a fost premiată de primarul Marcel Romanescu, înaintea ședinței de consiliu local. Echipa a primit un trofeu și o diplomă, în timp ce jucătorilor le-au fost înmânate diplome individuale.

Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu-Jiu a devenit prima echipă de minifotbal din Gorj care ajunge în finala unei competiții de anvergură națională. La turneul care a avut loc, în perioada 12-14 iulie, la Drobeta Turnu Severin, au participat cele mai bune 16 echipe din țară.

Jucătorii care au făcut posibilă această performanță, în mare parte foști jucători la echipa locală Pandurii Târgu-Jiu, sunt următorii: Dorin Hîrsu (portar) – Aurel Amzucu, Lucian Mălăele, Romeo Rădoi, Cătălin Trofin, Ion Cănăvoiu, Marian Erburosu, Valentin Ciolacu, Adrian Popescu, Daniel Buleac și Petrișor Gurică.

Staff-ul echipei a fost format din: Daniel Buleac, Petrișor Gurică, Marius Buleac și Cosmin Iosu.

Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu-Jiu va participa la EMF Masters Cup (Champions League – Old Boys) de la Rimini, Italia, din perioada 5-8 septembrie, competiție organizată de Federația Europeană de Minifotbal (EMF).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here