Sportive

Minifotbal. Calificarea în play-offul Ligii a 2-a se joacă în ultima etapă

În weekend, în Complexul Dolce Vita, s-au jucat meciurile din etapa 13 a Ligii a doua la minifotbal. Lupta pentru calificarea în play-off este foarte palpitantă, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Cel mai interesant meci al etapei a avut loc în Seria 2 din Liga 2 Amatori. Se anunța un derby pentru calificarea în play-off, între Green Team și ACS Victoria 2 Târgu-Jiu. Cei din urmă au făcut însă un meci de senzație și nu au lăsat adversarilor nicio șansă.

Green Team – ACS Victoria 2 Târgu-Jiu 1-10

Goluri: Luis Bidica (min. 23) / Daniel Cojocaru (min. 3, 18, 21 si 34), Luis Scurtu (min. 4 si 29), Albert Bilan (min. 9 si 25) si Bogdan Horhoianu (min. 36 si 39)

Green: Rafael Novabilschi (portar) – Cosmin Deaconescu, Cornel Marculescu, Radu Preotescu, Demis Nanu, Alin Stefan Calin, Gabriel Munteanu, Cosmin Aldea, Liviu Ciopanoiu, Cristian Stavar, Catalin Raducan si Luis Bidica

Staff: Radu Preotescu si Liviu Ciopanoiu

Victoria 2: Jean Marin si Cristian Gosa (portari) – Ciprian Dudau, Mihai Dinutoiu, Florin Munteanu, Albert Bilan, Alexandru Tarau, Luis Scurtu, Daniel Cojocaru si Bogdan Horhoianu

Staff:  Bogdan Horhoianu

În aceeași serie, Primăria Runcu a urcat pe primul loc, grație victoriei clare cu Răzvy Team. Primăria Bălești și-a asigurat locul 4, prin succesul cu CSV Dragon, loc 4 care duce la barajul pentru play-off. Primăria Albeni a obținut a doua victorie a sezonului, în partida cu SEBN Târgu-Jiu.

În Seria 1, cel mai interesant meci al rundei a opus, Pro Team Târgu-Jiu, echipă aflată în luptă pentru loc în play-off și IPJ Gorj, echipa care a câștigat deja seria și va participa în play-off.

Pro Team Târgu-Jiu – IPJ Gorj 2-6

Goluri: Marius Gogelescu (min. 11) si Adrian Vilcu (min. 26) / Adrian Semen (min. 2 si 29), Bogdan Segirceanu (min. 8), Nicolae Baloi (min. 17), Cristian Ciobanu (min. 19) si Cristian Negrea (min. 38)

Pro: Alexandru Lăudat (portar) – Alin Zăvoi, Ion Arjoca, Ciprian Hăinaru, Robert Ungureanu, Marian Erburosu, Cătălin Bucă, Vlăduț Gruescu, Marius Gogelescu, Adrian Vîlcu și Daniel Eremia

Staff: Adrian Vîlcu

IPJ: Cosmin Noană (portar) – Bogdan Segîrceanu, Adrian Semen, Mădălin Zgovancu, Sorin Vâlceanu, Mircea Ciurea, Cătălin Șomănescu, Răzvan Becheru, Nicolae Băloi, Cristian Ciobanu și Cristian Negrea

Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru

Pe lângă IPJ Gorj, Star Team a reușit să-și asigure, de asemenea, locul în play-off, după victoria cu Succes Team. Primăria Motru are nevoie de un egal în ultima etapă pentru a prinde locul 4, ultimul care duce la barajul pentru play-off.

Rezultate, Etapa 13, Liga 2 Amatori

Seria 1

Primăria Drăguțești – Primăria Motru 0-5

Digi Team Târgu-Jiu – Penitenciarul Târgu-Jiu 5-0

Pro Team Târgu-Jiu – IPJ Gorj 2-6

Succes Team – Star Team 5-11

Seria 2

Primăria Runcu – Răzvy Team 5-0

CSV Dragon – Primăria Bălești 2-4

SEBN Târgu-Jiu – Primăria Albeni 3-5

Green Team – ACS Victoria 2 Târgu-Jiu 1-10

În Liga 1 Dolce Vita a început faza de play-off a campionatului. Au fost victorii pe linie pentru cele 3 candidate la titlu, Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita. Singura care a avut emoții a fost Peppy Dolce Vita, care s-a impus la limită în duelul cu Primăria Țicleni.

Rezultate, Etapa 1 Play-off, Liga 1 Dolce Vita

Primăria Bîlteni – ACS Victoria Târgu-Jiu 1-10

Dream Team Târgu-Jiu – Wektra Team 8-2

Peppy Dolce Vita – Primăria Țicleni 2-1

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here