Sportive

Minifotbal. Au început ÎNSCRIERILE pentru Cupa Porcului

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a dat startul la înscrieri la ediția a zecea a Cupei Porcului. Competiția va începe în data de 7 decembrie și se va încheia chiar înainte de Crăciun, în Complexul Dolce Vita.

Cupa Porcului la minifotbal, tradiționala competiție de iarnă din Complexul Dolce Vita, va fi împărțită și în acest an, pe două segmente.

  1. Cupa Porcului – competiția principală, rezervată echipelor din Liga 1 Dolce Vita și echipelor puternice provenite din exterior.
  2. Cupa Porcului Amatori – competiție rezervată echipelor din Liga 2 Amatori de la Dolce Vita, precum și echipelor de amatori provenite din exterior.

Înscrierile au început deja, ele urmând să se încheie în data de 2 decembrie. Pe 7 decembrie vor avea loc primele jocuri, acestea urmând să se dispute exclusiv pe parcursul a 3 week-end-uri: 7-8, 14-15 și 21-22 decembrie. Competiția se va încheia astfel chiar înaintea Crăciunului, cu tradiționala pomană a porcului și banchetul de final de an din Complexul Dolce Vita.

Jocurile vor avea loc în balonul presostatic, încălzit, din Complexul Dolce Vita, Parcul Central, Târgu-Jiu.

În competiția principală, deținătoarea trofeului este echipa FC Știința Celei în timp ce în competiția amatorilor, trofeul aparține celor de la Inspectoratul Școlar Gorj.

Toate meciurile din cele două competiții care se vor defășura în paralel, sunt transmise în direct pe pagina de Facebook a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu.

Mai multe informații la numerele de telefon: 0755 055 505 sau 0762 313 287 / adresa de e-mail: acsminifotbalgorj@gmail.com

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here