Sportive

Minifotbal. ACS Victoria, noul LIDER al Ligii 1 Dolce Vita

Remiză în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1 Dolce Vita la minifotbal. Peppy Dolce Vita a revenit de la 0-2 și a terminat la egalitate cu Dream Team. De remiza celor două rivale a profitat ACS Victoria care s-a impus în meciul cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat pe primul loc în clasament.

Duminică seara, în Complexul Dolce Vita, s-a jucat eternul derby la minifotbal, între Peppy Dolce Vita și Dream Team. Campioana Dream Team, învingătoare în tur cu 3-0, a început și de această dată bine jocul și a deschis scorul în minutul 6. Golul doi din minutul 25 părea să fi dus punctele în tabăra liderului, dar Peppy a revenit prin reușitele din minutele 26 și 32, reușind să obțină un punct.

De remiza celor două rivale, a profitat ACS Victoria Târgu-Jiu, care s-a impus la limită cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat, solitar, pe primul loc în clasament.

Primăria Bîlteni și Wektra Team au oferit un meci spectaculos, terminat la egalitate, meci cu conotații în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în Play-off.

Rezultate, Etapa 9, Liga 1 Dolce Vita

Peppy Dolce Vita – Dream Team Târgu-Jiu 2-2

Primăria Țicleni – ACS Victoria Târgu-Jiu 0-1

Primăria Bîlteni – Wektra Team 3-3

Primăria Turburea – Primăria Rovinari 0-5

Peppy Dolce Vita – Dream Team Târgu-Jiu 2-2

Goluri: Constantin Lupu (min. 26) și Alexandru Avrămescu (min. 32) / Alexandru Ștefan (min. 6) și Cristian Barbu (min. 25)

Peppy: Cristian Vochițu și Cosmin Popescu (portari) – Cătălin Bucă, Florin Popete, Ionuț Gruia, Alexandru Avrămescu, Constantin Lupu, Robert Roibu, Aurel Amzucu, Dragoș Fugaru, Cătălin Trofin și Romeo Rădoi

Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică

Dream: Dragoș Milici (portar) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Ionuț Tătaru, Alin Țilivea, Daniel Mărgărit, Mihai Șchiopu, Robert Goșa și Mario Găman

Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur

În Liga 2 Amatori au avut loc meciurile din etapa 7, ultima din turul sezonului regulat.

Pe primul loc în Seria 1 se află IPJ Gorj, învingătoare duminică în duelul cu Digi Team Târgu-Jiu. Locul 1 în Seria 2 este ocupat de Green Team, care a trecut de Primăria Bălești. Primăria Runcu este o echipă în formă, reușind să treacă la scor de ACS Victoria 2 Târgu-Jiu, într-un duel important pentru ambele echipe.

Primăria Motru și Penitenciarul Târgu-Jiu sunt echipele care s-au apropiat de locurile de baraj pentru Play-off, după meciurile din weekend din Seria 1. În Seria 2, CSV Dragon s-a apropiat de locul 4 după succesul cu Primăria Albeni, în timp ce SEBN Târgu-Jiu a bifat prima victorie a sezonului, contra celor de la Răzvy Team.

Rezultate, Etapa 7, Liga 2 Amatori

Seria 1

Primăria Drăguțești – Penitenciarul Târgu-Jiu 2-6

Succes Team – Primăria Motru 0-4

Digi Team Târgu-Jiu – IPJ Gorj 3-4

Joi, ora 18:00 Pro Team Târgu-Jiu – Star Team

Seria 2

Primăria Runcu – ACS Victoria 2 Târgu-Jiu 4-0

Green Team – Primăria Bălești 3-2

CSV Dragon – Primăria Albeni 6-4

SEBN Târgu-Jiu – Răzvy Team 4-2

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here