Minerit și EnergieStirile Zilei

Minerii au intrat în GREVA FOAMEI la București. Nicu Bunoaica: I-am cerut sprijin lui Rareș Bogdan

După cum au anunțat, Nicu Bunoaica și alți câțiva colegi din minerit au plecat la București pentru a face greva foamei în fața Guvernului României.

Și la Târgu-Jiu continuă protestele pentru reducerea vârstei de pensionare. Guvernanții spun, însă, că legea, aflată acum la Camera Deputaților, nu poate fi dată pentru că CE Oltenia nu-și permite să plătească 50 de milione de euro, contribuții către stat. După ce a ajuns la București, Nicu Bunoaica a fost contactat de europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan.

”Să nu vină de la București până nu obțin avizul favorabil al guvernului” le-a transmis minerilor aflați în greva foamei la Guvern, Lulu Păuna, unul dintre protestatarii din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu.

Aceștia au intrat în cea de-a zecea săptămână de proteste și sunt hotărâți să le continue până la adoptarea legii privind reducerea vârstei de pensionare.

Comments (2)

  1. Mai dragi grevisti, voi vreti sa stricati aranjamentele lui dom deputat Danut cu CEO?

  2. Voi vreti ca CEO (sic) sa ia de la gura la firmele lu mama lu dom depuat Danut sa va plateasca voiua contributii retroactiv? Sunteti nebuni, pai gura lu mama lu dom Danut ce mai mananca si ea saraca, ca doar tot cu zece guri mananca si mneaei.

Comment here