Stirile ZileiTârgu-Jiu

Miner DESFIGURAT de câinii fără stăpân. I-au mâncat URECHEA!

Incident extrem de grav, marți, în Valea Jiului, unde un angajat al Complexului Energetic Hunedoara a fost mușcat de mai mulți câini maidanezi. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a suferit răni grave, fiind desfigurat de animalele înfometate. Victima a fost transportată la spitalele din Vulcan și Petroșani, iar ulterior spre o clinică din Cluj Napoca, unde medicii vor încerca să îi reconstruiască o ureche care a fost mâncată de câini. Incidentul s-a produs în timpul programului de lucru, cazul fiind considerat accident de muncă.

Alexandru Huszar, angajat ca împiegat de mișcare cu o vechime în muncă de 29 de ani, a fost atacat imediat ce a avizat trenul de cărbune care pleca spre termocentrale. Potrivit directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, angajatul a fost atacat și trântit la pământ de haita de câini.

Rănile produse de animalele flămânde au lăsat urme adânci. Bărbatul a suferit mai multe mușcături la nivelul corpului, dar și la cap, una dintre urechile bărbatului fiind de-a dreptul mâncată de animalele dezlănțuite.Victima are nevoie de chirurgie plastică reparatorie pentru reconstrucția urechii.

sursa foto: gddhd.ro

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here