Sportive

Minaur pleacă învinsă de la Târgu-Jiu. CSM urcă pe 7

Handbalistele CSM Târgu-Jiu au obținut o nouă victorie în Liga Florilor, după ce, joi, au trecut de CS Minaur Baia Mare, scor 24-21, la pauză 13-12. Partida a contat pentru etapa 10-a din Liga Florilor. Cu această victorie, echipa noastră a urcat pe 7 în clasament. După Cisnădie şi Craiova, gruparea gorjeană a mai trecut pe listă încă o ”victimă”, una dintre echipele de tradiţie în handbalul românesc.

La capătul unei evoluţii de excepţie, în faţa unui public numeros, gorjencele au înregistrat cel de-al patrulea succes din actualul sezon de Liga Florilor. Din postura de nouă promovată, CSM Târgu Jiu a mai răpus încă o formaţie care a reprezentat România în cupele europene, Minaur Baia Mare.

Cu Alexandra Gavrilă, revenită pe teren cu poftă de joc, după o accidentare, cu Angela Puşcaş în mare formă, dar şi cu Ekaterina Dzhukeva, în zi de graţie, CSM Târgu Jiu a obţinut o nouă victorie, extrem de importantă în Liga Florilor. De partea cealaltă, Minaur a aliniat la Târgu-Jiu cea mai bună garnitură a sa.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă, Oana Maria Bucă, Alexandra Gavrilă, Angela Puşcaş, Valentina Toader Trică, Mirabela Coteţ, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuţă, Pal Ceandani, Florenţa Ilie, Iulia Andrei, Ana Ciolan, Cristina Boian, Sabine Klimek. Antrenor principal: Liviu Andrieş. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul ultimei clasate, CSM Galaţi. Partida este programată pentru joi, 29 decembrie, de la ora 17.00.

Comment here