LIFE

Milionar român, supranumit BARONUL LUXULUI, ucis de iubită

Milionarul român Constantin Dinescu a murit supranumit „Baronul Luxului”, a murit, sâmbătă. Milionarul ar fi fost ucis de iubita sa ucraineană, notează Antena3.ro.

„Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte două”, au declarat surse în exclusivitate pentru cancan.ro.

Astfel, aceleași surse arată că milionarul Dinescu ar fi fost ucis chiar de iubita lui, o tânără ucraineancă, care i-ar fi pus o substanță toxică în băutură. Pe 8 august, în urmă cu numai o săptămână, Constantin Dinescu se distra într-un club de fițe din Mamaia.

Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari români, colecţionând o serie de opere de artă de mare valoare, iar acestora li se adaugă o serie de maşini de lux, precum şi un domeniu uriaș pe malul Lacului Snagov. Numele lui Constantin Dinescu a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la Muzeul Kunsthal, din Rotterdam.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here