LIFE

Mike Tyson, despre cât cannabis se fumează la ferma sa. De 40.000 de dolari pe lună

Fostul boxer profesionist Mike Tyson spune că la ferma lui se fumează cannabis de 40.000 de dolari pe lună, informează mirror.co.uk.

„Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari pe lună? Da, de 40.000 pe lună”, a spus Tyson, la un podcast pe care îl realizează, ”Hotboxin”.

„Fumăm 10 tone de iarbă pe lună, la fermă”, a adăugat Eben Britton, fost jucător în NFL, care este co-realizator al podcast-ului.

Mike Tyson, 53 de ani, şi-a deschis o fermă de cannabis pe o suprafaţă de 17 hectare, după ce consumul de marijuana a fost legalizat în California. Fostul boxer a recunoscut că a fumat cannabis în 2000, înaintea meciului cu Andrew Golota, pe care l-a câştigat prin KO tehnic, în repriza a treia. Victoria i-a fost retrasă lui Tyson, după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping. El a declarat că a consumat cannabis toată viaţa, dar susţine că meciul cu Golota a fost singurul înaintea căruia a fumat iarbă.

„Dar nu m-a afectat pe mine, l-a afectat pe Golota”, a precizat Tyson.

Fostul boxer american este un mare susţinător al consumului de cannabis în scop recreaţional şi medical.

„Îmi place cine sunt când fumez. Înţelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place cine sunt uneori. Mă face mai drăguţ, mă calmează”, declara el în trecut, într-un interviu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here