LIFE

Mii de lire sterline, aruncate pe străzile din Marea Britanie. Poliţia nu reuşeşte să rezolve misterul

Locuitorii unui mic sat din nordul Angliei au fost şocaţi de o serie de apariţii stranii pe străzile din zonă. Jurnaliştii de la CNN relatează că oamenii au găsit de mai multe ori sume mari de bani, pur şi simplu aruncate pe drum.

Mai multe rulouri de bancnote în valoare de 20 de lire sterline fiecare, care ar fi ajuns la suma totală de 2.000 de lire sterline, au fost găsite de 12 ori în ultimii cinci ani. Cea mai recentă descoperire a avut loc luni, iar poliţiştii i-au lăudat pe oamenii care au returnat banii găsiţi. Detectivul John Forster a declarat că patru rulouri au fost găsite anul acesta, iar provenienţa lor încă rămâne necunoscută în ciuda investigaţiilor în desfăşurare.

„Ar putea fi opera unui bun samaritean, dar am vrea să le mulţumim locuitorilor care au arătat că au un spirit de comunitate incredibil şi au returnat banii”, a spus Forster.

„Circumstanţele rămân un mister aşa că orice informaţie care ne-ar putea ajuta este binevenită”, a adăugat detectivul.

Poliţia a mai spus că rulourile de bani au fost găsite în locaţii diferite în zona Blackhall Colliery. Mai mulţi oameni şi diferite organizaţii au fost audiate în urma incidentelor, în încercarea de a afla originea banilor. De asemenea, poliţia a derulat verificări la băncile locale şi la oficiile poştale, precum şi testarea de amprente.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here