Stirile ZileiTârgu-Jiu

Mihai Weber: PSD Gorj, peste media pe țară. Cosmin Popescu: Am câștigat în secții ”de dreapta” din centrul Târgu-Jiului

Deputatul Mihai Weber a ținut, luni, o conferință de presă, după ce PSD a câștigat alegerile europarlamentare la Gorj, aflându-se în top 10 organizații din țară.

Președintele social-democraților s-a declarat mândru de rezultat, precizând că PSD s-a impus și-n localități cu primari liberali: Târgu-Jiu, Motru, Bumbești-Jiu, Prigoria, Padeș, Bâlteni și Bălești.

În ceea ce privește eșecul suferit de PSD la nivel național, Mihai Weber a comentat că, în partid, urmează să fie luate decizii dure, în perspectiva prezidențialelor.

Weber a venit și cu o scurtă reacție după ce Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu, a cerut pe facebook convocarea conducerii organizației municipale pentru o analiză a rezultatelor europarlamentarelor.

Președintele executiv al social-democraților, Cosmin Popescu, a ținut să precizeze că PSD a câștigat alegerile în premieră în anumite secții considerate ”liberale” din Târgu-Jiu, cele de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” și Universitatea ”Constantin Brâncuși”.

Mihai Weber a mai spus și că urmează să fie făcute analize în localitățile cu primari PSD în care au fost pierdute alegerile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here