Din JudetStirile Zilei

Mihai Paraschiv, pe cale să fie ȘEF la Transloc. Vrea autobuze NOI până la sfârșitul anului

Mihai Paraschiv, pe cale să preia șefia societății Transloc.

Consilierul municipal PNL a fost declarat, marți, admis la proba interviu. Procedura de slecție a fost reluată, în urma deciziei instanței. După ce va semna contractul de mandat, principala preocupare a lui Paraschiv vor fi călătorii, deci înnoirea parcului auto. Își dorește ca, până la sfârșitul anului, să cumpere ori să închirieze noi autobuze.  

Paraschiv își dorește să lege o colaborare cu localitățile Drăguțești și Rovinari, care, recent, au accesat fonduri europene pentru autobuze electrice.  Fostul manager Transloc, Vasile Căilean, va rămâne în cadrul unității.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că are așteptări mari de la noul manager Transloc. În același în timp, are încredere că Mihai Paraschiv, care și-a dovedit capacitatea în mediul de afaceri, poate să pună societatea pe drumul cel bun.  

Consilierul local ALDE, Eduard Lădaru, cel care a blocat, în luna septembrie, desfășurarea procedurii de selecție de la Transloc, invocând diverse nereguli, crede că judecătorul care a decis, acum, reluarea procedurii, a greșit, așa că anunță că ia în calcul sesizarea Inspecției Judiciare.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here