LIFE

Mihai Mitoșeru, operat de urgență: „Puteam să mor în orice clipă!”

Momente critice pentru Mihai Mitoșeru joi, 2 iulie, după ce medicii l-au anunțat că trebuie să fie operat de urgență. Prezentatorul fusese la un control de rutină când a aflat că are probleme care nu mai pot fi amânate.

Prezentatorul de la Kanal D a aflat că are câteva cheaguri de sânge pe picioare care ar fi putut să ajungă la inimă sau în plămâni în orice clipă, astfel că doctorul care l-a consultat a decis să-l opereze imediat.

La ceva timp după ce a ieșit din sala de operații, Mihai Mitoșeru a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia le explica prietenilor săi virtuali care este starea lui de sănătate. Acesta se simte bine, ridicându-se chiar și din pat.

„Mulțumesc din suflet pentru mesaje. Am venit la un simplu control și am aflat că am un cheag de sânge la picior care se putea duce în orice clipă la inimă! A trebuit să mă operez imediat și acum totul e ok! Mulţumesc prof. dr. Mircea Pătruţ și echipei medicale!”, a scris Mitoşeru pe contul lui de Facebook.

În filmarea realizată în salon, prezentatorul i-a îndemnat pe oameni să meargă să își facă din când în când controale medicale, mai ales dacă știu că au probleme cu varicele.

„Am văzut că pacientul, pe lângă o boală de vene, cu varice hidrostatice, cu varice recidivate, după o operație pe unul din picioare, pe venele membrelor pelvine (…), pe ambele vene, am observat cheaguri sanguine de diverse dimensiuni, ceea ce a trebuit să facem operația de urgență, să le scoatem, pentru că altfel, se duceau la inimă. Apărea o embolie cardiacă sau la plămâni și se încheia”, a explicat medicul care l-a operat pe Mihai Mitoșeru.

„Puteam să mor, puteam să mor în acea clipă! Și, veniți aici! De ce vă zic: «Veniți aici!»? Pentru că, dacă aveți cumva varice, indiferent dacă nu se văd, sunt mai mici sau mai mari, nu știu ce, veniți măcar la un control, pentru că, Doamne ferește, eu m-am operat acum. A zis domnul doctor: «Azi, te operez, nu mâine!», pentru că puteam să mor în orice clipă (…)”, a mai mărturisit prezentatorul TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here