LIFE

Mihai Mitoşeru a anunţat că divorţează după patru ani de căsnicie

Actorul şi vedeta de televiziune Mihai Mitoşeru, în vârstă de 44 de ani, a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că a decis să divorţeze, după patru ani de căsnicie. Mihai Mitoşeru a anunţat că divorţează de soţia lui, Noemi Mitoşeru (32 de ani). Cei doi sunt împreună de 13 ani, iar de patru ani sunt căsătoriţi.

Actorul a explicat care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

„Am avut bunul simţ să ascund elegant situaţia, dar a trecut prea mult timp şi nu mai pot să fac pe prostul! După o relaţie de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar şi să divorţăm. Nu ne mai înţelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie şi copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani şi şi-a pus silicoane), şi de trei luni a plecat la mama ei! Ştiu că ne iubim (e greu să treacă după atâţia ani), dar e mai bine aşa! Îi mulţumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (şi au fost multe în 13 ani!) şi vreau să fie fericită toată viaţa (chiar şi fără mine), dar îmi doresc acelaşi lucru şi pt mine“, a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.

Mihai Mitoşeru şi Noemi Dragomir s-au cununat în 2015, după o relaţie de nouă ani. Mihai Mitoşeru prezintă emisiunea „Se strigă darul“ de la Kanal D, alături de Andreea Mantea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here