LIFE

Mihai Mărgineanu: Nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de grădiniță!

Mihai Mărgineanu (51 de ani) s-a săturat de restricțiile impuse de autorități și a spus-o în stilul său caracteristic. ”Nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de grădiniță”, a transmis actorul pe pagina sa de Facebook.

Mihai Mărgineanu, cunoscut de mulți români ca Ardiles, din serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro Tv, vrea să trăiască în normalitate. Își cere viața înapoi și le transmite autorităților să dea drumul la terase, restaurante, teatre, cluburi și la activitățile normale.

”Ne-am prins că a fost exagerat (…) Am descoperit și proștii din jurul nostru care cred încă în povești cu Cenușăreasa și Zmei de covid. Am văzut și babele care nu vor să dea temperatura la nimeni. Am râs! Dar gata! S-a împărțit din nou lumea în cele două tabere, pro și contra măsurilor severe de austeritate. Unii zic să fie împușcați toți cei care ies afară, ceilalți zic să se iasă fără mască. Hai să dăm drumul la teatre, la concerte, la cluburi și restaurante și la muncile noastre cele de toate zilele, pentru că, oricum, nimic nu o să mai fie ca înainte după ce ați tâmpit cu televizorul jumătate de populația țării! Dacă se poate merge la Obor, de ce nu se poate merge la teatru? Densitatea e mai mică în sală la Nottara. Nu vreau să-mi scrie niciun deștept și mai ales, nicio deșteaptă care știe ea cum stă treaba. Nu vreau niciun mesaj de la nimeni care să-mi aducă aminte că sunt artist și n-ar trebui să mă intereseze astea. Cea mai mare idioțenie dintre toate! De parcă viața mea nu ar fi afectată de deciziile proaste ale politicului. Vreau să intrăm din nou în viața noastră”, a scris Mihai Mărgineanu.

”Deși îl stimez, nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de gradiniță care a dat cu mâncarea pe perete! Sunt major, educat și cred că destul de deștept ca să-mi dau seama de mult mai multe decât crede oricine. Mulțumim politicienilor dementici care ne amenință ca pe niște mucoși că, dacă nu suntem cuminți, dau din nou starea de urgență! Vreau să aveți bun simţ și să vă dați seama că totul a fost extrem, dar extrem de exagerat! Nu ne putem ascunde în case 3 luni, pentru că afară s-a produs o gripă un pic mai altfel! E momentul să recunoașteți că ați greșit. Și nu vă va acuza nimeni. A greși e omenește!”, a completat îndrăgitul actor din ”Las Fierbinți”.

El a avut un mesaj și pentru cei care au făcut afaceri de pe urma coronavirusului și au vândut echipamente medicale, măști și dezinfectați la prețuri de câteva ori mai mari: ”Cât despre cei care ați făcut milioanele, să le cheltuiți sănătoși și să nu fie nevoie să-i dați tot la doctori! Hai să ne întoarcem la viața noastră, că s-a terminat!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here