LIFE

Mihai Constantinescu, operat din nou! La ce intervenţie a fost supus

Au trecut 25 de zile de când Mihai Constantinescu (73 de ani) a suferit un stop cardio-respirator și a fost internat în stare critică la Spitalul de Urgență „Floreasca” din Capitală, iar medicii au un prognostic rezervat. Marți, cântărețul a suferit o traheostomie, operație necesară în cazul pacienților menținuți în viață de aparate mai mult de 10 zile, au spus surse medicale.

Intervenția chirurgicală durează 30 de minute și presupune montarea la nivelul gâtului, în trahee, a unui tub conectat la aparatele de ventilație mecanică. Procedura are ca scop oxigenarea plămânilor și protejarea corzilor vocale afectate în cazul intubării clasice prelungite. În plus, prin acest tub sunt aspirate secrețiile și astfel scade riscul infecțiilor.

Mihai Constantinescu este vegheat zi și noapte de soția Simona Secrier (49 de ani) și de fosta nevastă Mihaela Constantinescu (59 de ani). Ele și colegii de breaslă ai artistului se adună zilnic pentru o rugăciune colectivă prin care imploră un miracol.

În 2015, Gabriel Cotabiță (63 de ani) a suferit o traheostomie după două săptămâni de comă indusă. Cotabiță și-a revenit însă la viață după trei săptămâni și a avut nevoie de aproape trei luni de recuperare medicală. Acum, Cotabiţă e din nou în vervă pe scenă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here