Muzicale

Mihai Chitu feat. Sandra N. – Nemuritoare

Mihai Chitu colaborează cu Sandra N și lansează single-ul și clipul “După ani și ani”. Piesa subliniază în versuri o iubire puternică și nemuritoare și este produsă și compusă de către cei doi artiști alături de Dorian Oswin și Anastasia Sandu.

„«După ani și ani» este o piesă despre o dragoste neîmplinită, despre regretul pe care îl ai atunci când iei o decizie nepotrivită sau când nu spui «Te iubesc» la momentul potrivit. Este inspirată din propria experiență și sper să ajungă la inimile oamenilor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest proiect”, a declarat Mihai Chitu.

Mihai Chitu, câștigătorul celui de-al treilea sezon al concursului “Vocea României”, s-a făcut remarcat cu piese precum “Joc de noroc”, “În al nouălea cer”, “Tot ce vreau”, împreună cu Pacha Man și “O ultimă țigară”, alături de Mellina. În 2018 a lansat alături de Elena Ionescu „După ani și ani” și „Dor Amar”, single-uri ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

Sandra N a reprezentat România la numeroase festivaluri de muzică din Turcia și Italia și a ajuns rapid în inimile oamenilor cu piese precum „Mă dor ochii, mă dor”, „Liar” și „Amor Gitana”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here