LIFE

Cât a luat Mihaela Rădulescu pe o reclamă în care mai joacă Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits

La 50 de ani, Mihaela Rădulescu e mai activă decât oricând, iar imaginea ei, construită cu multă atenție de-a lungul timpului, se vinde din ce în ce în ce mai scump. Click! a aflat că diva de la Monaco a fost plătită regește pentru o reclamă la un lanț de magazine, în care apare alături de actorul Andrei Aradits și chef Florin Dumitrescu.

Mihaela Rădulescu a avut un an 2019 pe cinste. A început prin a prezenta “Ferma – Un nou început”, alături de Cristian Bozgan, şi încheie în forță, cu o reclamă la un lanţ de magazine pentru care a fost plătită cu o sumă în euro cu patru zerouri. În plus, se aude prin târg că pregăteşte un nou sezon din “Ferma – Un nou început”.

Surse de încredere au declarat că Mihaela Rădulescu a fost solicitată să joace în reclama de la Lidl atunci când a venit în țară să filmeze pentru emisiunea ”MasterChef” de la Pro TV. Ea s-a alăturat, astfel, actorului Andrei Aradits și bucătarului Florin Dumitrescu, cei doi fiind imaginea lanțului de magazine de ceva vreme. Cât a stat în Bucureşti, Mihaela Rădulescu s-a bucurat de un tratament preferenţial, a stat la un hotel de lux din centru şi a avut mașină cu şofer la dispoziţie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here