LIFE

Mihaela Borcea a vândut hotelul de 2 milioane de euro din Botoşani

În plină pandemie de coronavirus, Mihaela Borcea a făcut o nouă tranzacţie de milioane de euro. Pe data de 6 octombrie, fosta nevastă a lui Cristi Borcea a renunţat, cu acte, la hotelul ”Premier” aflat în Botoşani. Noul proprietar este un afacerist, în vârstă de 49 de ani, Laurenţiu Plămadă. Acesta l-a achiziţionat pentru nepoţica sa, în vârstă de 8 luni, scrie click.ro.

Mihaela Borcea (50 de ani) a mai renunţat la o afacere. Ce-i drept, deloc profitabilă! Este vorba despre Hotelul ”Premier”, care are 40 de camere, restaurant, parcare pentru 80 de locuri şi o spălătorie. Construcţia de la intrarea în Botoşani, dinspre Suceava, aproximată atunci la 2 milioane de euro, aparţine încă din 2010 Mihaelei, pe-atunci încă soţia lui Cristi Borcea (50 de ani), iar, în luna aprilie a acelui an, i-au făcut inaugurarea. Din păcate, lucrurile nu au mers atât de bine precum îşi închipuia, iar în 2014 l-au dat în gestiune Magdei şi lui Costel Şoptică, un cunoscut politician al locului. În ultima vreme, deşi au încercat să scadă preţurile la cazare, situaţia a fost dezastruoasă, ceea ce a determinat-o pe Mihaela să ia decizia de a-l vinde, la vreme de pandemie.

La un preţ de criză, aceasta a avut noroc şi de un cumpărător. Astfel, pe data de 6 octombrie, fosta doamnă Borcea a bătut palma cu un afacerist botoşănean, Laurenţiu Plămadă, în vârstă de 49 de ani. Bărbatul a cumpărat hotelul pentru nepoţica sa de numai opt luni.

“Da, este adevărat, am cumpărat hotelul «Premier», cu spălătoria, restaurantul şi parcarea. Am semnat actele pe data de 6 octombrie. Nu mi-a fost teamă să fac această achiziţie în pandemie, afacerile se fac la risc. Eu sunt în comerţ din 2009 şi ştiu cum voi face ca acest hotel să meargă. Deocamdată îl vom renova, nu arată prea bine, ba chiar este spre degradare. Vom începe cu interiorul, iar de la anul cu exteriorul. Am o nepoţică de opt luni, pe Sophia, sufletul familiei, pentru ea l-am luat. Nora mea este manager la un hotel mare din Anglia şi mă va ajuta foarte mult în acest domeniu”, a declarat, pentru Click! noul proprietar la Hotelului Premier.

Comment here