Sportive

Micii pugiliști, rezultate de excepție la turneul de la Arad

Final de an excelent pentru secţia de box a CSM Târgu-Jiu, cu doi pugilişti pe podium la ultimul turneu al anului. La Gala ”Leo Box”, care s-a disputat sâmbătă, 17 decembrie, la Arad, Amelian Istrătescu a obţinut locul 1 la categoria 75 de kilograme, iar Ianis Mateiescu a terminat pe locul 2 la categoria 30 de kilograme.

Zeci de pugilişti din toată ţara au participat la prima ediție a Galei ”Leo Box”, de la Arad. Bilanţul delegaţiei noastre a fost unul foarte bun, spre mulţumirea fostului mare campion, actualmente antrenor în cadrul secţiei de box a CSM Târgu Jiu, Petrişor Gănănău.

”Ianis Mateiescu a boxat bine, sunt mulțumit de evoluția lui, iar el arată că se poate și sunt sigur că va demonstra acest lucru în viitorul apropiat”, a declarat antrenorul

La categoria lui de greutate, 30 de kilograme, Ianis(11 ani) a terminat gala de la Arad pe locul 2.

A fost un nou turneu excepţional și pentru ambiţiosul pugilist Amelian Istrătescu(14 ani). La doar o lună după ce a obținut locul 1 la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor, Amelian a avut o evoluţie foarte bună, ceea ce l-a propulsat pe prima treaptă a podiumului la Gala ”Leo Box” Arad.

”A fost o gală foarte bine organizată, care mi-a dat un vibe de profesionalism. Am beneficiat de tot de ceea ce aveam nevoie. A fost un turneu foarte bun. Titlul are o semnificație mare pentru mine. Mă bucur că am încheiat anul cu acest titlu, care este binevenit, dar cel mai mult m-a bucurat modul în care am obţinut victoria” a declarat sportivul.

Comment here