LIFE

Michelle Obama a publicat lista melodiilor preferate, care include piese de Bruno Mars şi Ed Sheeran

Michelle Obama, fosta prima doamnă a SUA, şi-a publicat duminică lista de cântece preferate, care include piese ale unor artişti precum Bruno Mars, Ed Sheeran sau Cardi B, pentru a oferi „puţină inspiraţie” la început de an celor care o urmăresc pe reţelele de socializare, relatează EFE.

Pe lista celor 35 de cântece preferate ale lui Michelle Obama se află, printre altele, ”Soulmate”, de Lizzo, ”Press”, de Cardi B, ”Apeshit”, de The Carters, ”Perm”, de Bruno Mars, şi ”Cross Me”, de Ed Sheeran alături de Chance the Rapper & PnB Rock.

„Pentru această perioadă, când rezoluţiile de Anul Nou sunt mai greu de îndeplinit”, scrie Michelle pe contul său de Twitter.

„Pentru a oferi un pic de inspiraţie, vreau să vă împărtăşesc lista mea #WorkoutPlaylist. Aceste cântece par să-mi dea un impuls suplimentar pentru a duce la bun sfârşit antrenamentele dificile. Tu ce melodii ai pe lista ta?”, şi-a întrebat fost primă doamnă prietenii din lumea virtuală, precizând că ascultă aceste piese atunci când merge la sală.

Printre piesele preferate de fosta prima doamnă se mai află ”South of the Border”, interpretată de Camila Cabello, Cardi B şi Ed Sheeran.

De-a lungul anilor, Barack şi Michelle Obama au făcut publice şi alte liste cu cântecele lor preferate. La sfârşitul lunii decembrie, fostul preşedinte a postat lista cântecelor preferate pentru 2019, în care a inclus mai multe piese în limba spaniolă ale unor artişti ca Rosalía, J. Balvin, Ozuna şi Daddy Yankee, printre alţii. Alte piese menţionate de Obama sunt ”Mood 4 Eva”, de Beyonce; ”Juice”, de Lizzo; ”Go”, de The Black Keys; ”The London”, de Young Thug, în colaborare cu Travis Scott şi J. Cole; ”Hello Sunshine”, de Bruce Springsteen, şi ”In my room”, de Frank Ocean.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here