LIFE

Michael Jordan donează un milion de dolari victimelor uraganului Dorian din Bahamas

Fostul mare baschetbalist american Michael Jordan a anunţat, marţi, că va face o donaţie de un milion de dolari organizaţiilor umanitare pentru a veni în sprijinul populaţiei din Bahamas, lovită săptămâna trecută de uraganul Dorian, relatează AFP.

”Sunt devastat de distrugerea provocată de uragan în Bahamas”, a declarat Jordan, care posedă o proprietate în acest arhipelag caraibian, într-un comunicat postat pe Twitter.

”Inima mea este alături de toţi cei care suferă şi cei care au pierdut fiinţe iubite”, a mai spus fostul jucător al echipei Chicago Bulls, cu care a cucerit şase titluri de campion NBA în anii 1990.

Jordan, în prezent proprietarul francizei Charlotte Hornets, din NBA, a precizat că va alege organisme cu scop non-lucrativ pentru a dona fondurile.

”Populaţia din Bahamas este puternică şi rezistentă, sper că această donaţie îi va fi utilă pentru a-şi reveni după această catastrofă”, a conchis fostul mare sportiv.

În afara lui Michael Jordan, care a donat două milioane de dolari în noiembrie 2018 după ce uraganul Florence a făcut ravagii în Carolina de Nord şi de Sud, Micky Arison, un alt proprietar de franciză din NBA, Miami Heat, şi-a anunţat intenţia de a dona un milion de dolari.

Bilanţul oficial până la această oră după trecerea uraganului Dorian este de 44 de morţi, dar el poate creşte, potrivit autorităţilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here