Muzicale

Michael Buble – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

E 2021, iar piesa „It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” rămâne la fel de caldă în interpretarea lui Michael Buble. Artistul canadian ne amintește tuturor de ce iubim atât de mult Crăciunul, făcându-ne să așteptăm deja, cu nerăbdare, luna decembrie.

Pentru acest cântec, Michael Buble a lansat mai multe videoclipuri, anul trecut filmând unul alături de familia sa. Indiferent, însă, de modalitatea de promovare aleasă, timbrul artistului canadian rămâne atracția principală și motivul pentru care are cele mai bine vândute albume cu cântece de Crăciun.

În 2018, Michael Buble lansa albumul „Love”, LP ce a inclus piesa „Forever Now”. Emoționanta melodie este inspirată de iubirea pe care i-o poartă fiului său, Noah, ce fusese diagnosticat cu cancer la vârsta de doar 3 ani. Tot în 2018, Michael Buble a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei au fost onorați și Pink, Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Comment here