Sportive

Metaloglobus – Pandurii nu s-a jucat. 7 jucători din echipa gorjeană, depistaţi cu coronavirus

Meciul dintre Metaloglobus București și Pandurii Târgu-Jiu, ce era programat pentru, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul echipei din Capitală, nu a mai avut loc. Trupa gorjeană nu a fost lăsată să facă deplasarea după ce, în urma testării de vineri dimineață, șapte jucători au ieșit pozitiv la noul coronavirus, iar alții doi au avut rezultatul neconcludent.

Pandurii și-a testat, vineri dimineață, cu doar o zi înaintea meciului din prima etapă, jucătorii împotriva noului coronavirus, iar rezultatele, primite după-amiază, au fost dezastruoase. Nu mai puțin de șapte jucători au fost depistați pozitiv, iar la alții doi testul a ieșit neconcludent.

Echipa nu a fost lăsată să facă deplasarea la București, astfel că nu a putut fi prezentă la meci. Totul în baza unei dispoziții verbale a Direcţiei de Sănătate Publică. Jucătorii au fost lăsați liberi de vineri până marți, în acest interval fiind posibil ca unii dintre ei să se fi infectat. Abia testele de sâmbătă vor arăta cât de gravă este situația, scrie pandurul.ro.

Modul în care s-a pregătit Pandurii în această vară ridică, de asemenea, multe semne de întrebare. Într-un moment în care, din cauza măsurilor din timpul pandemiei, echipele se puteau antrena în grupuri de maximum zece sportivi, dar după ce se efectuau mai multe testări împotriva COVID-19, la Târgu-Jiu se organizau ședințe de pregătire și trialuri cu mult mai mulți jucători pe care ar fi trebuit, de asemenea, să-i testeze de coronavirus, notează Liga2.ro.

Pandurii a refuzat să spună care sunt jucătorii pozitivi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here