LIFE

Mesajul transmis de Beyonce. Cere să se facă dreptate în cazul morţii lui George Floyd

Beyonce le-a cerut autorităţilor să îi facă dreptate lui George Floyd, măcar acum, după ce bărbatul a murit după ce a fost arestat în faţa unui magazin din Minneapolis, Minnesota. Trei poliţişti au stat cu genunchii pe George Floyd, în timp ce bărbatul de culoare, în ultimele sale momente, îi implora să îl lase să respire.

În mesajul video de pe Instagram, Beyonce cere ”dreptate pentru George Floyd. Cu toţii am fost martori la crima făcută de poliţişti în plină zi. Suntem extrem de trişti şi de dezgustaţi! Nu putem trece peste această durere. Şi nu vorbesc doar de afro-americani. Fie că eşti alb, negru, mulatru sau orice altceva, sunt sigură că rasismul care a îngenunchiat America te sufocă şi pe tine”.

”Nu mai ucideţi fără sens de fiinţe umane! Nu mai vedeţi oamenii de culoare mai puţin oameni! George este toată familia şi umanitatea noastră. El este familia noastră pentru că este un american. Am văzut mult prea mulţi ucigaşi nepedepsiţi. Da, acum un poliţist este anchetat, dar încă nu s-a făcut dreptate”, a mai spus laureata Grammy.

Multe alte vedete, printre care Rihanna, Lebron James, Billie Eilish, Cardi B, Oprah şi Naomi Campbel, s-au revoltat pe social media după decesul lui George Floyd.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here