LIFE

Mesajul lui Tudor Chirilă din Piața Victoriei: „Cozile de topor trebuie să plătească”

La un an de la protestul din 10 august 2018, considerat unul dintre cele mai violente mișcări din istoria recentă a României, o nouă manifestație a avut loc sâmbătă, în Piața Victoriei.

Peste 20.000 de oameni au fost prezenți la manifestația care s-a încheiat, fără incidente însemnate, în jurul miezului nopții. Artistul Tudor Chirilă vrea pedepsirea vinovaților pentru „măcelul” de anul trecut din 10 august 2018. Actorul a postat un mesaj pe contul de socializare, în care mărturisește că „avem nevoie de justiție și de un stat de drept”.

„Am întrerup șederea mea la un festival de muzică ca să fiu alături de oamenii ăștia. Știu foarte clar de ce mă aflu aici. La un de zile de la măcelul din 10 august, am speranța că acest dosar nu va deveni un nou dosar de Mineriadă, care a rămas nerezolvat. Există niște vinovați, trebuie să plătească. Știm cine sunt vinovații morali, dar cozile de topor trebuie să plătească. Dacă gazezi oameni nevinovați, trebuie să plătești. Avem nevoie de justiție și de un stat de drept. Toți trebuie să luptăm împotriva corupției. Dispariția unui hoț de la putere nu rezolvă mizeria unor partide”, a scris Tudor Chirilă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here