Stiri

Mesajul lui George RR Martin, după difuzarea ultimului episod din “Game of Thrones”. Ce spune despre ultimele cărți ale seriei

Autorul seriei „Cântec de gheață și foc”, George RR Martin, a scris, după difuzarea ultimului episod din serialul „Game of Thrones”, că nu-i vine să creadă că seria s-a încheiat după 9 ani.

„Aseară (n.r. duminică), ultimul episod. După 8 sezoane grozave, Game of Thrones a ajuns la final. Este greu de crezut. Să fi trecut aproape un deceniu de la cina mea cu regizorii David Benioff și D.B. Weiss. I-am întrebat dacă știu cine este mama lui Jon Snow. Din fericire, știau”, a scris George RR Martin.

Serialul „Game of Thrones” s-a încheiat duminică seară, fiind urmărit de peste 19 milioane de americani în ciuda faptului că sezonul 8 nu s-a bucurat de aprecierea fanilor, aceștia semnând o petiție online pentru ca ultimele episoade să fie refăcute. În ciuda acesteia, autorul seriei le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă ecranizarea cărților sale.

„Se apropie iarna, așa cum v-am spus acum mult timp, și așa va fi. „The winds of winter” (n.r. al șaselea roman din seria Cântec de gheață și foc) a întârziat să apară, știu, dar va fi gata. Nu vă voi spune când, dar o voi termina, iar apoi va apărea și „A dream of spring”, ultima carte a seriei”, a mai spus George RR Martin, potrivit CNN.

Cel de-al 73-lea episod, ultimul al serialului „Game of Thrones”, difuzat duminică seară în Statele Unite, a doborât recordul de audienţă al postului HBO, care a difuzat această producţie începând din 2011, după ce 19,3 milioane de telespectatori americani au vizionat finalul acestui show TV fantasy de inspiraţie medievală.

Cu toate acestea, după alte două gafe recente din „Game of Thrones”, paharul de la Starbucks care a apărut într-o secvență a episodului al patrulea și mâna lui Jaime Lannister care a reapărut în penultimul episod deși el și-a pierdut membrul în sezonul trei al sezonului, o nouă greșeală pune sare pe rană.

„Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”), adaptare a romanelor epice de factură medievală publicate de scriitorul George R.R. Martin, a devenit serialul cel mai vizionat al postului HBO în 2014, detronând „The Sopranos”.

În afara Statelor Unite, numeroşi fani din lumea întreagă şi-au pus ceasurile să sune în plină noapte pentru a putea urmări serialul în acelaşi timp cu americanii, pentru a evita oroarea unui „spoiler” pe reţelele de socializare, luni dimineaţă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here