LIFE

Mesajul lui Dan Negru, despre candidatura la președinție. „Ia să candidez și eu. Sunt niște bufoni de umplutură!”

Dan Negru a postat un mesaj pe contul de socializare, în care și-a anunțat fanii ca se gândește să candideze la președinție. Dacă unii au luat totul ca pe o glumă, alții au crezut că prezentatorul tv vorbește serios.

„Ia să candidez și eu! ? Ca să fie comicărie maximă?? Sunt 23 de candidați la președinție! Mai mulți decât revelioanele mele ? În afară de ăia doi-trei care contează, ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite. Așa a fost mereu în ultimii 30 de ani: Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, printul Lambrino, Lia Roberts… O țară de șefi, președinți și lideri… Bă, da la vâsle mai dă cineva? #tuvangură” a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Pentru a lămuri situația, Dan Negru a intrat în direct la tv și a explicat mesajul lui. „Ei candidez… ! Mi se părut foarte haios că sunt 23 de candidaţi, mai mult decât Revelioanele mele… De-a lungul anilor, eu am prins, am avut mulţi candidaţi la prezidenţiale”, a spus Dan Negru la Antena3, potrivit Spynews.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here