LIFE

Mesajul disperat al Oanei Radu. Iubitul ei a fost incendiat cu benzină și are nevoie de sânge

Coșmarul Oanei Radu și al iubitului ei, Alin, continuă, după ce tânărul a fost incendiat cu benzină de către un craiovean. Alin a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului și are nevoie disperată de sânge pentru a avea o șansă la viață. Artista și prietenii lui Alin au făcut un apel pe rețelele sociale pentru a-i ruga pe oameni să meargă să doneze sânge.

Nimic nu prevestea o asemenea tragedie pentru Alin, iubitul Oanei Radu. Un individ a aruncat cocktailuri Molotov pe scara unui bloc, iar victimă i-a picat chiar logodnicul cântăreței. Alin este internat la Spitalul Floreasca din Capitală și are nevoie de tot ajutorul pentru a trece cu bine peste necazul care s-a abătut asupra lui și pentru a continua planurile de nuntă cu iubita sa, pe care a plănuit să o ia de nevastă anul viitor.

“Voiam sa vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase pe care mi le trimiteți, pentru absolut toate încurajările, pentru felul în care vă gândiți la mine și îmi scrieți. Am decis să apelez la voi pentru că iubitul meu, despre care v-am povestit că a avut un accident și a fost ars de viu în scara blocului, are nevoie de sânge. Am nevoie de voi, dacă vreți să faceți o faptă bună, dacă ați fost vreodată în situația asta și ați fi avut nevoie de ajutor, am nevoie să donați sânge oriunde în țară, orice fel de grupă sanguină aveți. Am nevoie să donați pentru Suflea Mihai Alin. Dacă sunteți din București, mâine (luni, 19 august – n.r.), după 10, vă aștept la Spitalul Floreasca, unde el este internat. Nu știu dacă am crezut vreodată că o să fiu în situația asta, încerc să mă motivez, încerc să mă ridic puțin, încerc să mă machiez, să mă pieptăn, să fac lucruri ca să uit și să-mi canalizez atenția spre lucruri pozitive, pentru că sunt într-o stare foarte tristă”, a spus Oana Radu într-o intervenție pe Instagram.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here