LIFE

Mesajele lui Messi şi Cristiano Ronaldo, după moartea lui Kobe Bryant

Căpitanul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea fostului mare baschetbalist Kobe Bryant, declarându-se profund întristat de veste.

“Am rămas fără cuvinte… Gândurile mele se îndreaptă către familia lui Kobe şi către prietenii lui. A fost o plăcere să-l cunosc şi să petrecem timp împreună. Un adevărat geniu ne-a părăsit”, a scris Lionel Messi, pe Facebook.

“Un mesaj asemănător a postat şi Cristiano Ronaldo. “Sunt profund întristat să aud de vestea morţii lui Kobe Bryant şi a fiicei lui Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă şi o sursă de inspiraţie pentru atât de mulţi. Condoleanţele mele familiei şi prietenilor şi familiilor care au pierdut membri în accident”, a scris Cristiano Ronaldo.

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star. În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here