Stirile ZileiTârgu-Jiu

Memoriu pentru susținerea lui Vîlceanu. Popescu: E un pas firesc. Berca: Știrbu va reveni asupra declarației

Vicepreședintele PNL Gorj Iulian Popescu consideră că memoriul trimis la centru este un pas firesc, pentru a arăta șefilor de la București ai partidului susținerea pentru deputatul Dan Vîlceanu și actuala conducere a organizației județene.

Joi, primari și președinți de organizații, reuniți în cadrul Colegiului Director Județean, au făcut un memoriu prin care au cerut menținerea lui Vîlceanu în funcția de președinte al PNL Gorj.

Iulian Popescu a criticat, săptămâna trecută, administrația Târgu-Jiului. Fostul secretar de stat a afirmat că nu este mulțumit de modul în care arată orașul. Popescu spune că declarațiile sale nu au legătură cu problemele din cadrul PNL Gorj.

Consilierul județean Eduard Berca este convins că liderii de la centru vor lua în calcul memoriul de susținere a deputatului Dan Vîlceanu, înaintat de PNL Gorj.

”Sunt convins că Gigel Știrbu o să revină asupra declarației” declară Berca, după ce vicepreședintele regional a afirmat că primarul de la Novaci, Dumitru Leuștean, ar fi președintele statutar al organizației.  

Comment here