LIFE

Meghan Markle, mesaj video despre moartea lui George Floyd

Meghan, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a vorbit despre moartea lui George Floyd, afro-americanul care a decedat, săptămâna trecută, în timp ce se afla în custodia poliţiei din Minneapolis.

„După cum am văzut cu toţii în ultima săptămână, ce se întâmplă în ţara noastră, în statul nostru şi în oraşul nostru natal, Los Angeles, a fost absolut devastator”, le-a spus Meghan Markle, într-un mesaj de absolvire, elevilor de la Immaculate Heart High School.

Ea a afirmat că „şi-a dat seama că singurul lucru greşit pe care îl putem spune este să nu spunem nimic”.

„Pentru că viaţa lui George Floyd a contat, viaţa lui Breonna Taylor a contat, viaţa lui Philando Castile a contat şi viaţa lui Tamir Rice a contat”, a spus ea, referindu-se la alţi afro-americani care au murit în timpul operaţiunilor poliţiei.

Meghan, 38 de ani, le-a mărturisit elevilor că ″îi pare rău că ei trebuie să crească într-o lume în care acest (rasism) este încă prezent”. Ea a urmat cursurile gimnaziale ale Immaculate Heart, în timpul revoltelor din 1992 din Los Angeles, care au fost “de asemenea declanşate de un act de rasism lipsit de sens”. Meghan a povestit că şi-a amintit “cum s-au reunit oamenii” în 1992: ″Şi noi vedem asta chiar acum …Vedem că oamenii se unesc în solidaritate. Vedem cum comunităţile se reunesc şi se ridică”.

Meghan s-a descris drept “o femeie puternică şi sigură de sine”. Ea a scris despre comportamentul rasist experimentat de ea şi de mama ei afro-americană, Doria Ragland. Meghan şi Harry s-au mutat, recent, în Los Angeles după ce şi-au anunţat, în ianuarie, planurile de a renunţa la îndatoririle lor în cadrul familiei regale britanice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here