LIFE

Meghan Markle a împlinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis regina Elisabeta a II-a

Soţia prinţului Harry al Marii Britanii, Meghan Markle, a aniversat marți 4 august, vârsta de 39 de ani. Regina Elisabeta a fost prima din familia regală care i-a transmis public un mesaj de felicitare.

Cea de-a 39-a aniversare a prins-o pe Meghan Markle în Los Angeles, alături de soţul ei, prinţul Harry şi de fiul lor, Archie, în vârstă de un an şi trei luni. Ducesa de Sussex a primit felicitări de la Regina Elizabeta a II-a, prima care i-a urat „La mulţi ani“ şi care a postat urarea alături de o fotografie împreună cu Meghan, din 2018, pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale.

„Îi urez ducesei de Sussex o aniversare fericită!“, se arată în mesaj.

Următorii care au felicitat-o pe Meghan Markle au fost ducii de Cambridge, Kate Middleton şi prinţul William, dar şi socrul ei, prinţul Charles.

Meghan Markle a avut parte de o aniversare liniştită, discretă, petrecută cel mai probabil la reşedinţa cuplului din Beverly Ridge, locul în care ea şi prinţul Harry s-au refugiat în faţa pandemiei de COVID-19, potrivit presei internaţionale. Cei doi şi-au redus semnificativ ieşirile în public de când California înregistrează cele mai multe cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here