RovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

Medicul Ciuvăț, convins cu greu să dea interviu. Podaru: Mi-a trebuit o oră!

”Mi-a trebuit o oră ca să-l conving să dea acel interviu!” a mărturisit, la Radio Infinit, Constantin Podaru, managerul Spitalului Rovinari, referindu-se la medicul de 80 de ani, aflat în continuare în activitate în cadrul unității.   

Cazul doctorului Petre Ciuvăț a apărut la televiziunile naționale. De când cu pandemia de coronavirus, medicul stă în spital zi și noapte, secția ATI fiind a doua sa casă.   

”Sunt foarte fericit că-mi pot practica profesia și după vârsta de pensionare” a declarat medicul de la Rovinari, la Antena 1.

”Nu mi-e teamă absolut deloc! Nu-i înțeleg pe cei cărora le este teamă” a mai declarat medicul octogenar din Rovinari, care a comparat situația actuală, generată de epidemia de coronavirus, cu cea de la cutremurul din 1977.  

La Radio Infinit, Constantin Podaru, managerul Spitalului ”Sfântul Ștefan” din Rovinari, a mărturisit că i-a luat o oră ca să-l convingă pe medicul Ciuvăț să acorde interviu televiziunii naționale. În plus, Podaru a povestit că, pe 31 martie, a expirat contractul încheiat de spital cu medicul ATI, dar Petre Ciuvăț și-a dorit să-și desfășoare activitatea în continuare.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here