LIFE

Media: Kanye West şi soţia sa, Kim Kardashian, locuiesc separat

Rapperul Kanye West şi soţia sa, vedeta de reality-show Kim Kardashian, locuiesc separat şi participă la sesiuni de consiliere maritală, relatează NBC News, citând o sursă apropiată familiei, potrivit AFP.

În ultimele luni, Kanye West, în vârstă de 43 de ani, locuieşte în Wyoming (vest), în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) se află în California, împreună cu cei patru copii ai lor. Cuplul american, care şi-a unit destinele în Italia în mai 2014 în cadrul ceremonii somptuoase, face în mod regulat obiectul zvonurilor privind eşecul căsniciei lor, primul pentru West şi al treilea pentru Kim Kardashian. Cele două vedete participă la sesiuni de consiliere maritală pe “probleme legate de relaţii obişnuite”, fără a fi implicată o altă persoană, a precizat sursa citată.

“Kanye îşi iubeşte familia extinsă. Sunt foarte apropiaţi. Au început terapia. Lucrează să-şi salveze căsnicia”, a declarat sursa pentru NBC News.

Cei doi au discutat despre divorţ, însă Kim Kardashian West nu a iniţiat procedura. Reviste dedicate celebrităţilor, precum People sau Page Six, susţin însă că vedeta de reality-show ar fi pe cale să ceară divorţul.

Extrem de populară pe reţelele de socializare, Kim nu a făcut nicio referire la soţul său în mesajele publicate în ultimele săptămâni. Cuplul are patru copii: două fiice, North (7 ani) şi Chicago (2 ani) şi doi băieţi, Saint (5 ani) şi Psalm (19 luni).

Comment here