LIFE

Meciuri de fotbal, din prima ligă italiană, AMÂNATE din cauza coronavirusului

Partidele Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter Milano-Sampdoria au fost amânate de teama coronavirusului. Deciza vine după ce în regiunile Veneto şi Lombardia au fost identificate mai multe cazuri de infectare, iar două persoane au murit, sâmbătă.

Anunţul amânării partidelor a fost făcut de premierul italian Giuseppe Conte, care a declarat că toate evenimentele sportive din Veneto şi Lombardia, programate pentru duminică, vor fi amânate. Sâmbătă, autorităţile din Italia au decis să amâne 42 de meciuri de la nivel amator sau de tineret, dar şi partide de fotbal din Serie C sau Serie D.

Numărul de infecţii cu coronavirus în Italia a depăşit 100, după ce duminică au fost confirmate 44 de cazuri noi, scrie CNN. Majoritatea cazurilor sunt concentrate în regiunile nordice din Lombardia (89 de cazuri), Veneto, Emilia Romagna şi Piemonte. În regiunile italiene afectate comunitatea de cetăţeni români e numeroasă, astfel că MAE a anunţat că la nivelul Ambasadei României la Roma a fost constituit un task force.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here